Het is tijd voor het Juiste Antwoord!

Gepubliceerd op 19 augustus 2022 om 14:16

We moeten leren een nieuw leven te bouwen op de ruïnes van een pijnlijk verleden, zei Frans schrijver Jules Sandeau ooit. Deze zin wordt belangrijk voor onze toekomst. We zullen namelijk een nieuw Nederland moeten bouwen op de ruïnes van 12 jaar Mark Rutte. Daarom ga ik het vandaag hebben over de schade die Rutte heeft aangericht, de grootste gevaren op dit moment voor onze democratie en welke partij het stokje over moet gaan nemen, en welke ook helemaal niet.

Rutte laat ons crashen

Enoch Powell Britse conservatieve politicus: “Alle politieke carrières eindigen in een mislukking, ‘omdat dat nu eenmaal eigen is aan de politiek en de mens’ “. Dat de politieke carrière van Rutte in een mislukking eindigt is dus helemaal niet zo erg, wat wel erg is dat hij blijft en steeds herkozen word als Minister-president. Ook dit is volgens Nederlandse schrijver Harry Mulisch goed te praten, volgens hem is politiek zonder het slechte geheugen van de mensheid namelijk niet mogelijk. Dit lijkt inderdaad juist te zijn, als je de fouten van Rutte bij elkaar opsomt. Echter lijkt het volk niet alleen last te hebben van een slecht geheugen. Onze premier heeft deze aandoening namelijk ook. Rutte is een soort politieke Bermudadriehoek. Alles wat hem niet uitkomt verdwijnt ineens en is niet meer te achterhalen. Als hij niet wil dat de waarheid boven tafel komt dan gaat hij als bij de ‘Omtzigt functie elders’ ,  of glashard liegen, of informatie achterhouden, of bewust geen aantekeningen maken, of hij claimt ergens geen actieve herinneringen aan te hebben. Het is er allemaal op gericht om informatie onder het tapijt te schuiven en de Tweede Kamer dwars te zitten. Een tapijt die Fortuyn al wilde weghalen, en waar hij meerdere keren voor waarschuwde. De algemene intelligentie en de geestelijke alertheid zijn de twee basisvoorwaarden voor een effectieve democratie, het tweede lijkt Rutte niet te hebben en maakt hem een gevaar voor de Nederlandse democratie.

En dan nu even over het kwakkelende optreden van de heer Rutte in crisistijden. Dan heb ik het over het onduidelijke coronabeleid, de te zachte aanpak van de wappies op de coronademonstraties, de schaamteloze nonchalance als het gaat over de ontvoerde kinderen van de overheid in de kindertoeslagaffaire, de verkeerde aanpak in Groningen en de milde aanpak van al het agroterreur in Nederland. Zoals ik al eerder zei, moet iedereen die de openbare orde op deze manier verstoord zoals de boeren dat doen, tot de hel worden vervolgd. Dit heeft niks te maken met demonstreren. Rutte probeert net zoals hij dat doet bij al het islamterreur, dit goed te praten door over een kleine groep te beginnen die het verpest voor de rest. Zwak, noem ik dit! Het woord crisis wordt in het chinees met twee karakters geschreven, gevaar en mogelijkheden. Rutte ziet beiden nooit, hij neemt ze nooit serieus. Niet gek natuurlijk als je het woord ‘crisis’ alleen uit de krant kent. Want laten we nou eerlijk zijn, weet Rutte daadwerkelijk wat er speelt in ons land. Hij weet alleen de bevolking te bespelen iedere vier jaar, door een rechts programma te presenteren, om vervolgens linksaf de sloot in te gaan met Kaag.

Naast dat Rutte een zwakke leider is, is hij wel sterk in het kapot maken van ons land. En dan heb ik het weer over de ‘democratie’. Het belangrijkste begrip in ons politieke stelsel. Deze democratie wordt door Rutte onder vuur genomen door het dwingen van mensen. Er is namelijk een probleem met dwang, mensen willen het niet. Het is een centraal overheidsthema aan het worden. Kijkt u maar naar de gedwongen opvang van asielzoekers van gemeentes, dwang om mensen van het gas af te halen, gedwongen sluiten van de kolencentrale en al de woke-onzin die ons door de neus wordt geboord iedere dag. Het holt de democratie uit. Democratie zorgt er voor dat de mensen wat te zeggen hebben in een natie, echter gebeurd dat niet met deze dwang. Een meerderheid van de Nederlanders is tegen Immigratie, toch gebeurd het. Zo’n 63% is tegen het dure klimaatbeleid, toch is het er. Ook gebeurd het weer bij de partij van Kaag. We gaan een jaar terug, naar de stad Haren. In deze stad zitten percentueel de meeste D66 stemmers. Het volgende gebeurde er, de gemeente Groningen wilde Haren er bij. Hier waren alle D66-leden uit Haren fel op tegen, maar alle elitaire D66’ers in de Randstad vonden dit een goed idee en zo werd de gemeente Haren vernietigd en toegevoegd aan de gemeente Groningen. Het is duidelijk dat de leden van de ledenpartij D66 geen zeggenschap hebben. Hoe ik Rutte en Kaag hoor praten over democratie, is als een hoer praat over de liefde.

Woke

Naast het gevaar VVD met Rutte, is er nog een groot gevaar voor ons land. D66 heet dit gevaar en verspreid zich tegenwoordig overal als een kwaadaardig gezwel met een nieuwe cultuur. De woke-cultuur. Dit woke-totalitairisme is een levensgevaarlijke extreemlinkse ideologie die intimidatie en haat predikt tegen iedereen die onze manier van leven verdedigt en in iedere blanke man een racist ziet. Het spreken van de waarheid is gevaarlijker dan ooit geworden. Woke zorgt er voor dat mensen cultuurmarxistisch oikofoob gaan denken. Ik zal deze begrippen even kort samenvatten en uitleggen, het komt er op neer dat er angst lijkt te zijn voor onze eigen cultuur. Dus geen xenofobie maar echt de angst voor het eigen. Door die angst proberen de linkse elite de westerse cultuur omver te werpen. Je hebt in Nederland bijvoorbeeld in deze tijd een probleem als je opkomt voor de Nederlandse cultuur en historische nationale helden, als Michiel de Ruyter, of je je verzet tegen het verwijderen van straatnamen, genderneutrale toiletten of LHBTQ zebrabaden. De prijs die je hiervoor betaald is dat je word gecanceld of wordt belaagd door woke-aanhangers.

Een paar maanden geleden bereikte woke wederom een dieptepunt. Ik wist geen eens dat dat kon aangezien er zelfs moeilijk werd gedaan over een kaartspel waarbij de man meer waarde had dan de vrouw. Deze keer vond de linkse elitaire woke-aanhang dat het alfabet inclusiever moet worden. Zo moet de A niet meer van Anton zijn, maar van Ali.

Rutte en Kaag creëren met deze woke-cultuur een paradijs voor extreemlinksen, maar voor de gemiddelde Nederlander een hel. Er wordt een samenleving gecreëerd waar de blanke man kansloos word. Een maatschappij waar je tegenwoordig meer kans op een baan hebt, wanneer je vrouw, panseksueel, gepest en getint ben, dan dat je een blanke man met een vwo diploma bent. Ook de politiek veranderd. Als rechtse politici kan je niet meer je werk doen. Als Wilders wil zeggen dat hij een hoofddoek in de Tweede Kamer niet prettig vind omdat hij dit een onderdrukkende islamitische totalitaire fascistische symbool vind, mag hij dit zeggen. Je hoeft het niet eens te zijn maar politici moeten hun mening mogen geven. Dus niet alleen Rutte breekt de democratie af, ook Kaag met haar D66 helpt daar aan mee.

Migratie

We hebben het net gehad over de twee grootste gevaren voor ons land. Ik ga het nu hebben over het grootste probleem op dit moment in Nederland, en dat is de demografische samenstelling. Dit is moeilijk tegen te gaan zonder een ‘1 kind politiek’ zoals China gehad heeft zou je denken. Echter kan je het probleem al oplossen door je te focussen op de katalysator van het probleem, en dat is wat er naar Nederland komt en zich voortplant. Ik heb het over de migratie.

Gister kwam de COA weer met een bericht dat opnieuw 150 mensen buiten moeten slapen bij Ter Apel. Dorpen worden nauwelijks nog ingelicht omdat gemeentes ook met hun handen in het haar zitten. Het zorgt voor onrust in dorpen en steden, en bovendien onveilige situaties. Want naast de grote migratiegolven, moeten we ook concluderen dat het ongecontroleerd gaat. Mensen uit Afrika met een hele andere cultuur komen hier en staan er alleen voor. Ze zien voor het eerst grote voedselvoorraden, mooie spullen, meiden in rokjes. Het veroorzaakt ongemakkelijkheid en veel erger nog; intimidaties en geweld.

Naast de sfeer in het land is er nog een veel groter effect dat word veroorzaakt. Doordat Rutte twaalf jaar piloot is geweest van dit land, is ons land volgelopen. Voor een deel door mensen uit oorlogsgebieden maar voor een groter deel door mensen uit veilige landen. En zelfs de mensen die uit onveilige gebieden komen uit Afrika hoeven niet hier te zijn. Zij komen vaak langs 21 veilige landen voordat zij Nederland bereiken.

Door het asielbeleid van de afgelopen jaren, staat het systeem vast en het land op slot. Er is nu geen eens meer plek voor echte vluchtelingen uit Oekraïne en mensen hier hebben geen uitzicht meer op een huis. 

Met de migratiecrisis als katalysator voor alle crisissen op dit moment, wil D66 nog steeds arbeidsmigranten gaan ophalen uit Afrika. Kaag zette zichzelf later weer voorschut door de regels voor gezinsmigratie te willen versoepelen doordat de wachtlijsten zo lang zijn. Dit is natuurlijk een absurd idee. 

Jonge gezinnen wachten tien jaar op een huis, vele gelukszoekers weigeren zich aan te passen en terroriseren de buurt. Het zal niet lang duren voordat meerdere mensen gaan demonstreren tegen AZC’s. Voorkom dit en geef de mensen adem, maak de screenings strenger, sluit de grenzen tijdelijk, en stap over op het Deense migratiebeleid.

De overbevolking van Nederland gaat het grootste probleem worden als het dat nog niet is. Met als grootste oorzaak migratie, zullen de negatieve effecten op ons veiligheid, werken, energie, mobiliteit en voedselvoorziening, zichtbaar toenemen.

JA21

Het oude stort ineen, de tijden veranderen, een nieuw leven bloeit op uit de puinhopen. Hier zal JA21 van Joost Eerdmans en Annabel Nanninga voor zorgen. Maar wat wil JA21 betekenen voor de kiezer? Ze bieden een geloofwaardig, alternatief op rechts. Conservatief en liberaal, liberaal omdat het kan en conservatief omdat het moet. Ze moeten zich verzetten tegen alle woke-gekte en de afbraak van de Nederlandse cultuur.

JA21 is constructief, gaat voor gezonde en stabiele groei om zo als kleine partij de grootste te gaan worden in de toekomst. En dit is mogelijk. Ik krijg vaak te horen dat JA21 maar een kleine partij is, die toch niet overeind blijft staan. Wat JA21 anders maakt dan Code Oranje of Lijst Pim Fortuyn na de dood van Fortuyn, is dat JA21 veel ervaren mensen heeft. Denkt u maar aan: Derk Jan Eppink (ex VVD en FVD en vanaf 1999 politiek actief), Joost Eerdmans (ex CDA, FVD, Leefbaar Rotterdam en Lijst Pim Fortuyn. Eerdmans brengt Fortuynisme in de partij) en Bob van Pareren (ex FVD, lid provinciale Staten Zuid-Holland, lid Eerste Kamer vanaf 2019). Maar ook is er veel talent binnen de partij. De 33- jarige Michiel Hoogeveen is al vanaf 15 april 2021 lid van het Europees Parlement binnen de fractie van Europese Conservatieven en Hervormers (ECH) en maakt daar een hele goede indruk.

Wat zijn de plannen van JA21 de komende jaren? Werken moet weer gaan lonen. De koopkracht moet worden versterkt met het geld wat nu in de bizar grote groen geldton zit van Rob Jette. De menselijke maat moet terugkomen, dus de aandacht moet terug naar de verpleger, onderwijzer en de agent. De middenklasse moet worden versterkt en armoede moet worden aangepakt. De typische Nederlandse cultuur moet worden verdedigd. Wees trots op wie je bent, waar je vandaan komt en wat we hier hebben opgebouwd. Het is nu eens klaar met Simons en Kaag die telkens met de racisme kaart trekken.

JA21 staat voor klimaatrealisme, ze omarmen aardgas en gaan vol voor kernenergie. Ook de stikstofwaanzin word een punt van orde. We hebben ons veel te hoge doelen gesteld in Europa, de boer is de dupe en word met koe en al van het land gejaagd.

En als laatst om u te overtuigen wil ik het hebben over respect en beleefdheid. Normaal is een debat een veelal verhit gesprek waarbij twee mensen tegen elkaar praten en naar zichzelf luisteren. JA21 debatteert anders. Zeer kritisch maar nooit onder de gordel, en bovendien altijd op de inhoud, openstaand voor iedereen en nooit op de persoon.

Op dit moment staat JA21 in de peilingen op 10 zetels wat al enorm knap is! De partij van Eerdmans en Nanninga laat zich gelden in de Tweede Kamer en probeert het ene probleem na het andere probleem onder het tapijt vandaan te halen. Zoals Eerdmans al zei: “We gaan doen wat we zeggen en zeggen wat we doen, we hebben er zin an!” (Stukje Fortuynisme bovendien).

PVV en FVD

‘Maar Lloyd, waarom geen andere rechtse partij?’ In mijn ontdekkingstocht naar de partij waarop ik zou gaan stemmen in 2021, kwam ik achter het antwoord op die vraag.

De PVV bijvoorbeeld. De partij van Wilders vecht voor de culturele waarde maar zie ik met hun uitspraken het land niet regeren. Bovendien is Wilders goed op zijn plek en is hij de beste controleur op de Eerste Kamer die de Tweede Kamer heeft.

‘En de FVD dan? Daaruit is tenslotte JA21 voortgekomen.’ Ook ik ben lid geweest van de FVD, en die vraag kon ik dus snel beantwoorden. Het stemt tot treurigheid om het ontluisterende, gevaarlijke gebral en zelfbedrog van Baudet aan te horen en zien. De FVD ziet zichzelf als baken van vrijheid, de uitverkorene dat het land moet bevrijden van dictators. Baudet lijkt met zijn uitspraken en gedachtegoed erg op Trump. De Nederlandse Trump trekt met zijn alternatieve waarheden het land door met ernstige kritieken op hogere machten, terwijl de andere politici daadwerkelijk de machten aan het controleren zijn in Den Haag. Baudet doet alles voor aandacht en ophef. Hoe serieus moeten we hem nemen na zijn ideeën om Nederland naar de maan te brengen. Ga zelf naar de maan, was alles wat ik dacht. Neem dan Kaag en Rutte trouwens mee. Het is al diep triest dat de FVD een school heeft mogen oprichten nadat zij al een eigen talkshow (ongehoord Nederland) hebben mogen opzetten. Een grote poppenkast wat polarisatie alleen maar versterkt en niks toevoegt aan het algemeen belang.

Dit land is het zat! C’est ca.

De ogen moeten open gaan. De VVD is er niet meer voor de welgestelde, automobilist, ondernemers, boeren en multinationals. De grenzen staan wagenwijd open voor migranten met tot gevolg een stikstofcrisis, wooncrisis en onveiligheid. De partij is niet meer de partij waarvoor het destijds was opgericht. Het is nu een combinatie van D66 en GroenLinks.

Deze partijen hebben een nieuwe cultuur naar Nederland gebracht. Je herkent ze overal, die links liberale elite die wapperend met de regenboogvlag het evangelie predikt van het woke-isme. In deze cultuur wordt er alleen maar nog gepraat over diversiteit, gender en klimaat. Terwijl een kwart van de Nederlandse scholieren geen eens goed kunnen lezen en schrijven, krijgen kinderen op onze basisscholen les over panseksuelen en gender neutralen. Het is klaar met die onzin! Niemand heeft iets tegen de LHBTQ gemeenschap maar laat de seksuele opvoeding aan de ouders over. Leer ze nuttige dingen, om zo weer het onderwijs te doen groeien. Die vreselijke woke-dictatuur met een verstikkende dwangmatige identiteitspolitiek doet mij denken aan de ergste totalitaire regimes.

De beschaving gaat over een paar jaar vastlopen. Zoveel problemen, zonder dat iemand de echte eruit weet te halen en laat staan die ook echt aan te pakken. Waar gaan al die stikstof- en CO2 uitstotende mensen over een paar jaar wonen als het migratiebeleid niet gaat veranderen. Het gaat er in resulteren dat het een complete chaos gaat worden. Het kan sneller gaan dan we denken, het slechte nieuws daarin is dat tijd vliegt, het goede nieuws is dat we de piloot kunnen wisselen. Haal Rutte en Kaag uit de cockpit, en stop Eerdmans en Nanninga erin.

Het is tijd voor andere politici. Tijd voor leiderschap als Kennedy, organisatiedrang als Kuyper en ideeën van Fortuyn. De redactie van BNR kwam 17 augustus nog met een artikel dat 2/3 van de Nederlanders, 20 jaar na de dood, nog steeds positief zijn over Fortuyn en zijn ideeën. Het is dus mogelijk om dit land te veranderen.  Het is tijd voor een gezond denkende rechtse partij met ervaring, stabiliteit en Fortuynisme. Het is tijd voor het Juiste Antwoord! De eerste mogelijkheid om een signaal af te geven is 15 maart 2023, dan zijn de provinciale Staten verkiezingen en doet JA21 vol mee! Ik heb veel vertrouwen in een grote winst. Zoals Eerdmans al zei: “Je kan zeggen dat we niks te verliezen hebben, maar wij hebben ambitie en willen gewoon de grootste worden, zonder gekheid!”. En geef hem geen ongelijk, zoals Eleanor Roosevelt ooit zei: “De toekomst behoort aan hen die geloven in de schoonheid van hun dromen”.

Politici moeten weer gewoon hun werk gaan doen. Ze moeten zich weer bezig houden met de veiligheid, de welvaart en de gezondheid van Nederlanders. Vecht voor onze cultuur en vrijheid. We moeten weer dat land worden waar we onze kinderen de mooiste toekomst kunnen gaan bieden. Een andere richting op waardoor we de toekomst niet meer gaan ervaren als tegenwind.

“Het is tijd voor verstandig rechts. JA21 klopt op de deur, in Den Haag proberen ze het nog zonder ons, maar heel lang gaat ze dat echt niet lukken. We hebben geen honger naar macht maar intussen wel trek. Met ons komt de trein van Nederland op een nieuw spoor, op een ambitieus, innovatief, daadkrachtig spoor.” (Joost Eerdmans).

 

Foto: Joost Eerdmans op het Binnenhof in Den Haag (ANP Producties) (van: Ijmuidercourant.nl).


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.